Forum MUZYCZNO-GITAROWE

Opis forum

#1 2013-07-13 19:20:21

klaudek175

Administrator

39274461
Punktów :   

Przedstawienie się na forum

Cześć!
Ja założyłam nasze forum więc może też ja zacznę od przedstawienia się
Więc mam na imię Klaudia.Pochodzę z woj.Małopolskiego (okolice Wolbromia) Mam 14 lat i muzyką interesuje się od 2,3 lat.
Mój sprzęcik to gitarka firmy Fender.Mam ją niecały rok,sprawuje się idealnie.Jedyne co w niej wymieniłam od dnia nabycia to struny,ponieważ tamte juz były strasznie zjechane <-- to tyle co do gitary.
Posiadam także wzmacniacze jeden także firmy Fender a drugi Troubadour,oraz 2 mikrofony.
I to juz chyba cały mój sprzęt muzyczny.

#2 2013-07-14 10:53:27

Karolka0002

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Przedstawienie się na forum

Hej!
Jestem Karolina, mieszkam w woj. małopolskim, mam 13 lat. Moją pasją jest gra na gitarze i śpiew, oraz (dla niektórych wyda się to dziwne) czytanie książek. Posiadam gitarę elektro-akustyczną marki Epiphone, wzmacniacz i mikrofon. Ten model gitary mam od stycznia tego roku. Do tej pory, wymieniałam w niej tylko struny i baterie (do stroika).

#3 2013-07-14 20:35:40

maja

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Przedstawienie się na forum

Cześć jestem MARZENA MÓJ SPRZĘT????FAJNE Z RACJI ŻE ZARAZIŁAM CÓRKĘ CHOROBĄ GITAROWĄ, POSIADAM BARDZO ANTYCZNY SPRZĘT GDYŻ INWESTUJĘ W MŁODYCH.MIMO TO JAK WSZYSCY -COŚ O NIEJ NAPISZĘ,BO SOBIE NA TO ZASŁUŻYŁA.MOJA PRZYGODA Z GITARKĄ ZACZĘŁA SIĘ W SZKOLE ŚREDNIEJ.BYŁY TO CZASY NIEZBYT TEMU PRZYCHYLNE TZN.BRAK INTERNETU KOMPUTERÓW WIĘC CO PODPATRZYŁAM TO ZAGRAŁAM CZYLI SAMOUK.KUPIŁAM OD KOLEŻANKI ZA OBIADY W INTERNACIE GITARKĘ(RUSKĄ) WIĘC PRZEZ DWA MIESIĄCE CHODZIŁAM GŁODNA.SAMA NIE MYŚLAŁAM ŻE TAK MNIE TO WKRĘCI.JEDNAK TEN CZAS SZYBKO MINĄŁ A PRZYSZEDŁ NA RODZINKĘ I DZIECI.POGRYWAŁAM CZASAMI LECZ Z BRAKU CZASU MARZENIA O GRANIU ZANIKAŁY.CHWILĘ POTEM GITARKA BYŁA JUŻ TYLKO OZDOBĄ.AŻ TU NAGLE POMYŚLAŁAM ŻE MAM DZIECI MOŻE ONE SPEŁNIĄ SIĘ POD TYM KĄTEM I BINGO.CIERPLIWIE I WYTRWALE WKŁADAŁAM DO RĄCZEK GITARĘ I POJAWIŁ SIĘ PROBLEM NR. DWA.CÓRKA JEST LEWORĘCZNA!!!!!! MYŚLĘ SOBIE PRZECIEŻ NIE NAUCZĘ GRAĆ LEWORĘCZNEGO JAK MAM TYLKO JEDNĄ GITARĘ .NIE BYŁO INNEJ OPCJI JAK TYKO ZMUSIĆ BY GRAŁA NORMALNIE UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZARAŻONA CÓRKA NA OWEJ RUSKIEJ ZACZĘŁA WYGRYWAĆ KONKURSY.TERAZ MA JUŻ NOWĄ LEPSIEJSZĄ A JA TŁUKĘ STARĄ.SENTYMENT JAKI DO NIEJ CZUJĘ NIE POZWALA MI NA ODŁOŻENIE JEJ NA BOK.WRAZ Z CÓRKĄ ZAŁOŻYLIŚMY CHÓREK I ZARAŻAMY RESZTĘ ZAINTERESOWANYCH.CZASAMI WARTO WYTRWALE DO CZEGOŚ DĄŻYĆ MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ.JEDNYM SŁOWEM MOJA GITARKA PRZEŻYŁA DWA POKOLENIA I JESZCZE JEST W NIEZŁYM STANIE NALEŻY JEJ SIĘ SZACUN.NAWET ZAŁOŻYŁAM JEJ SUPER STRUNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stopka forum

RSS